panelarrow

jaxonoffe.se

För dig som gillar hundar

Nya ridbyxor för dig som rider

Hundar och hästar har länge varit vänner. När det är jakttider är det ofta hundarna som nosar upp ett spår att följa. För följsamma turer till häst kan det alltid vara väl värt med behagliga kläder och bra utrustning. Köp ridbyxor online, antingen knä- eller helskodda beroende av budget och typ av ridning som förväntas. Vi rekommenderar helskodda ridbyxor, men även knäskodda är följsamma.

Ut i ridspåret för dig som rider på sommaren

Många hästar blir extra glada när det blir fler möjligheter att enkelt ta sig ut i sommarvärmen. Passa på att ta med en picknick i ryggsäck och låt hästarna beta medan ni dricker te, kaffe och fikar. Ta gärna även med en tidning att läsa som till exempel Ridsport för den vuxne eller Min häst för de yngre. Hundar och hästar är båda flockdjur och trivs därför med sällskap.

Att tänka på vid val av ridbyxor

Det är på motsvarande sätt som när du köper vanliga byxor, en basfärg matchar fler toppar. Materialet är viktigt och det finns förstärkningar i både tyg och läder. Läder ger ett bättre grepp mot sadeln. Det är viktigt att materialet andas då det kan bli varmt vid ridning. Ta dig tid att prioritera vad som är viktigt för just dig.